En av HH:s flitigaste arbetsmyror

Ngashan Wu är projektadministratören som arbetat på HH:s i över 10 år och som 2018 utsågs till årets medarbetare.

Vad tycker du är det roligaste med ditt arbete Ngashan?
Att kalkylera och vinna jobben man lagt ner mycket tid att räkna på.

Vad är bra med att jobba på HH:s?
Definitivt öppenheten, när man pratar med cheferna och framför sina idéer så blir man lyssnad på. Företaget är hela tiden under ständig utveckling och anpassar sig till omvärldens krav. Vi sitter inte fast i en bubbla utan är lyhörda och anpassar oss efter utvecklingen.

Roligaste arbetsuppgiften?
Idag kalkylerar jag mest vilket jag har gjort länge och blivit bra på, det gör att man utför arbetsuppgiften ganska lätt vilket känns kul.

Berätta om något pågående projekt/arbetsuppgift
Förutom kalkyl sköter jag mindre projekt där jag bokar servicetekniker och beställer material, beställningar från Stockholmshem och LP Bygg. Sen gör jag DU-pärmar och diverse administrativa sysslor för att stötta våra projektledare.

Hur tänker du runt miljö, kvalitet och hållbarhet?
Eftersom min största uppgift är kalkylering där jag räknar på färdiga handlingar påverkar jag själv inte miljöarbetet så mycket men då byggbranschen går mot ett mer och mer hållbart tänk så är handlingarna väldigt anpassade efter miljön och nästan alla kräver att installerade produkter skall vara miljövänliga och varubedömda.

På fritiden gillar Ngashan att ta det lugnt och titta på Manga-serier. Hon tycker själv att hennes bästa egenskap är envisheten som gör att hon aldrig ger upp och får saker gjorda. Det skriver alla vi kollegor under på, du är grym Ngashan.