En trainee med framåtanda

Philip har arbetat lite mer än 6 år på HH:s och började som lärling-montör-BAS/arbetsledare och jobbar sedan 1 år tillbaka som projektledartrainee.


Vad tycker du är roligast med ditt arbete?  
Jag gillar att utvecklas, jobba med människor, bygga relationer och tillsammans med ett bra lag driva projekt där man får hjälpas åt och skapa så bra förutsättningar som möjligt.
Företagsutveckling, affärs- och ledarskapsdelen är något som jag verkligen uppskattar att jag får arbeta med på daglig basis och som blivit en ännu större del av mitt dagliga arbete sedan jag började som projektledare.

Vad är bra med att jobba på HH:s?
För att man får arbeta med otroligt duktiga medarbetare som man får lära sig av och som visar tillit och förtroenden. Det är väldigt roligt att få arbeta i en sådan miljö.

Har du ett drömprojekt du vill driva?
Att driva ett drömprojekt är något jag ofta känner att jag gör. Ett projekt där det är goda relationer, bra samarbete genom alla led, och där kunden är nöjd med resultatet.

Vad driver du för projekt nu? 
Jag driver ett 20tal projekt i olika storlekar. Alltifrån nyproduktion till renoveringar.

Hur tänker du runt miljö, kvalitet och hållbarhet?
Jag tycker det är viktigt att alla gör vad de kan för att minska miljöpåverkan och lämnar ifrån sig ett kvalitativt arbete. HH:s gör det bra i form av t.ex ISO Certifiering och vi jobbar på ständig förbättring. Hållbarhet för mig handlar om att leverera hållbara och energieffektiva ventilationslösningar samt att man ska trivas och må bra på jobbet.
Faktaruta:  
Philip är väldigt idrottsintresserad och tycker om att både utöva och titta på idrott, spela spel, och allt annat man kan tävla i. Sen uppskattar han även ett bra umgänge och god mat.

Cool egenskap
: Kan få vem som helst att sjunga med till Stad i ljus och kan nästan lösa en rubix kub.