Master of injustering

Herr Jan Angbjörk är utbildad bilmekaniker men sadlade om och har nu arbetat med injustering sen 1983. Under 2023 kommer han att lämna HH:s och gå i pension.

“Jag kommer att sakna kollegorna och det sociala umgänget, men idag ser jag mycket fram emot min ledighet som de första 6 månaderna kommer spenderas i mitt hus i Thailand”, säger Janne.

1999 började Janne på HH:s. men bestämde sig efter 9 år för att starta eget. Efter att 2019 ha sålt sitt bolag kom han dock tillbaka till oss men nu med titeln Senior Advisor, vilket han arbetar som idag.
“I min nuvarande tjänst ger jag rådgivning till HH:s injusterare vilka jag också har utbildat och lärt upp. Jag hjälper även projektledarna med tekniska frågor och felsökningar”, fortsätter Janne.

Vilka är de största skillnaderna då och nu?
Den största förändringen är att allt är mer digitaliserat nu. Det har blivit enklare att injustera idag och fokus ligger mycket på att spara energi genom behovsstyrd ventilation som anpassas efter antal personer i lokalen.

Vad är det bästa med att jobba på HH:s?
HH:s ligger i framkant för utvecklingen i branschen vilket är kul och injusterarna på HH:s har mycket eget ansvar och frihet.


Livsmotto
: Lev för dagen och stressa inte upp dig för småsaker när det finns viktigare saker att lägga fokus på.