Torsdagsbollen

HH:s egna Philip Holmqvist har startat upp och driver det nya konceptet Torsdagbollen med syftet att HH:s medarbetare ska ha roligt och lära känna varandra bättre. En och annan kund och leverantör har gästat oss under uppstarten och vi är glada över att ha möjligheten att bilda nya bekantskaper.

Spelet sker under 9 hål i underbar miljö på Haninge Golfklubb torsdagar efter jobbet. Då det finns flera duktiga golfare på HH:s hjälper de till att guida nybörjarna. Vår senaste tillskott är Same Khaliq som gjorde en strålande premiär.

Philip använder sig av ett lotteriprogram där slumpen avgör gruppindelningen i hopp om att alla ska få spela med alla men HH:s Charlie Jansson & Peter Ekman är svårslagna och behöver definitivt utmanas!

Spelet avslutas alltid med en gemensam fika och ibland en utdelning av fina små priser till vinnaren 😊 och till den som behöver tröstas 😭.