Ekonomichef Karin, till er tjänst

Idag får ni träffa Karin Eriksson, ekonomichef på HH:s ventilation, som arbetat i företaget sedan 2006. Så här säger Karin om sin tid på HH:s, varför hon valt att stanna så länge i företaget och vilka de största förändringarna varit.

Det roligaste med att jobba på HH:s ventilation är att det hela tiden händer nya saker och att företaget är i ständig förändring. Jag sitter med i ledningsgruppen vilket är väldigt roligt och lärorikt och jag känner mig delaktig i alla företagets områden. Idag arbetar jag bland annat med uppdrag som kommer från både Vd:n och ägaren. Jag har också friheten att göra egna förändringar som kan hjälpa de övriga anställda i sina yrkesroller.

Den största förändring som skett i företaget sen 2006 är den ökade omsättningen som i sin tur lett till nya arbetssätt, fler anställda och högre krav. Det finns fler anledningar till att jag valt att stanna i företaget så länge, bland annat för mina härliga kollegor som jag trivs väldigt bra med. Jag är också tacksam för att HH:s valde att satsa på mig genom att låta mig läsa en kandidatexamen i företagsekonomi under fyra år samtidigt som jag arbetade heltid.

Jag ser fram emot ytterligare en höst på HH:s där fler förändringar är på gång som ska bli spännande att följa och ta del av.

Karin är en spirituell person som gillar att cykla, simma och handarbeta.