Han leder från hjärtat

Säg hej till Tomasz Tronowski, arbetsledaren som bemöter allvaret med ett leende på läpparna. Tomasz har just firat sin 1-årsdag på HH:s och vi hoppas på många, många fler

Vad är roligast med ditt arbete och att jobba på HH:s Tomasz?
HH:s är en bra arbetsplats och känns som ett tryggt företag med möjligheter att utvecklas. Jag gillar verkligen att leda projekt och att leda montörerna i ett gemensamt mål. Det är så belönande att se att både beställare och företagsledning nöjda med utförandet och prestationen från mitt team.

Har du något drömprojekt?
En dröm är att vara med och driva Sveriges största byggprojekt.
Jag engagerar mig mycket i miljöfrågorna och jobbar för att hela mitt team och även de andra yrkesgrupperna ska följa de regler och uppsatta mål vi har.

Tomasz säger att han tycker om att sprida glädje och ge ifrån sig mycket energi.
Vi kollegor märker och- uppskattar det Tomasz.