En skön lirare med en hög teknisk kompetens

Peter Ekman började på HH:s som projektledare i september 2021 efter att tidigare ha arbetat som konsult i 11 år med uppdrag inom både VS och Ventilation

Vad tycker du är roligast med ditt arbete?
Det bästa med mitt jobb är att få vara med i helakedjan, från kalkyl till beställning. Jag gillar även att det är ett varierande arbete eftersom jag både har kontorsjobb och vistas ute på projekten.

Vad är bra med att jobba på HH:s?
Eftersom jag arbetade som konsult tidigare är det väldigt roligt och utmanade med nya uppgifter och att få arbeta på ”andra” sidan. Jag har fått bra med stöd för att snabbt komma in i min nya projektledarroll. Det är ett bra gäng här, både på kontoret och ute på byggena.

Vad driver du för projekt nu?
Idag har jag ca 15 mindre projekt i rullning men i framtiden drömmer jag om att driva ett större projekt och helst nyproduktion, där man är med från start.

Hur tänker du kring miljö, kvalitet och hållbarhet?
Detta har blivit en viktigare och viktigare del av vår bransch och det känns kul att kunna påverka för framtiden. Tidigare som konsult projekterade jag energisnåla system men nu får jag bygga dem. Jag kan nu även agera på allt runt tex. sophantering vilket jag inte kunde som konsult.

Kollegorna om Peter:
Peter är en skön lirare med en hög teknisk kompetens som passar bra in i gänget.

Faktaruta:
Älskar att vara med sin familj, sin hund och att laga mat. Gillar att åka alpint och att golfa när tiden räcker till.
Bra egenskaper: Noggrann och betänksam.