Lediga Jobb

 

Kalkylator Ventilation

Om Företaget

HH:s ventilation är ett entreprenadföretag inom byggsektorn, med huvudinriktning på ventilation. Företaget är privatägt och grundades 1986. HH:s Ventilation AB riktar sig till slutförbrukaren, exempelvis kommunala bolag och fastighetsbolag men även ett nära samarbete med ett flertal byggföretag.

Vårt verksamhetsområde är Storstockholm. Sedan 2002 är vi etablerade i egna lokaler i Länna och totalt är vi ett 30-tal medarbetare som tillsammans har som mål att nå cirka 200 miljoner kronor i omsättning per år.

Vi erbjuder ett spännande uppdrag för dig som vill utveckla kalkylprocessen tillsammans med oss och som redan har erfarenhet inom kalkylering för ventilation. Du arbetar nära VD och tillsammans med arbetschefer, projektledare och projektadministratör mot en hållbar och kvalitetssäkrad leverans till kund.

Om rollen

• Ansvara för att driva, utveckla och koordinera kalkylprocessen
• Upprätta installationskostnadskalkyler som ligger till grund för en stor del av verksamheten för stora och små entreprenader
• Stötta projektledarna i kalkylering
• Delta i anbudsförfarandet av nya projekt
• Ibland agera som företagets representant vid projekteringsmöten
• Vara en mycket god administratör och kunna upprätta och behålla goda partnerrelationer

Om dig

Du mycket kunnig i den del av entreprenad juridiken som berör kalkyl och du har en bra branschkännedom om produkter och leverantörer.

Du har en god kompetens gällande IT-system och väl insatt i LubeKalk eller likvärdiga program.

Som person är du självständig, lösningsfokuserad, lättlärd och inkluderande. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och det är meriterande om du har relevant utbildning.

 

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön, friskvårdsersättning och företagshälsovård.

Verkar detta intressant?
Skicka din ansökan till: info@hhventilation.se

Intervjuer sker löpande.
Vid frågor kontakta: Stefan Holmqvist 070- 495 33 15

 

Du är alltid välkommen att lämna en intresseanmälan till: info@hhventilation.se