Lediga Jobb

Du är alltid välkommen att lämna en intresseanmälan till: info@hhventilation.se

 

Vill du bli vår nya ventilationsmontör?

Vårt gäng söker en ny kollega.

 

Om Företaget

HH:s ventilation är ett entreprenadföretag inom byggsektorn, med huvudinriktning på ventilation. Företaget är privatägt och grundades 1986. Sedan dess har vi ständigt utvecklat bolaget till det vi är idag, dvs ett stabilt kvalitetsföretag. HH:s Ventilation AB riktar sig främst till slutförbrukaren, exempelvis kommunala bolag och fastighetsbolag men vi har också ett nära samarbete med ett flertal byggföretag.

Vårt verksamhetsområde är Storstockholm. Sedan 2002 är vi etablerade i egna lokaler i Länna och totalt är vi ett 30-tal medarbetare som tillsammans har som mål att nå cirka 200 miljoner kronor i omsättning per år.

 

Om Rollen

Rollen kräver flera års erfarenhet av ventilationsbranschen. Du ska ha B- körkort och kunna kommunicera på svenska och engelska. Utöver detta ser vi gärna att du kan leda personal i arbete.

Vi söker dig som kan representera HH:s på ett professionellt och fackmannamässigt sätt och som tar stort ansvar för ditt arbete, är lösningsorienterad och besitter en god social kompetens. Meriterande är erfarenhet av olika digitala verktyg från byggbranschen.

 

Verkar detta intressant?
Skicka din ansökan till: info@hhventilation.se

Intervjuer sker löpande
Vid frågor kontakta: VD, Christer Jansson, 08-448 32 54

Arbetsgivare
HH:s Ventilation AB

Smärgelvägen 5
142 50 SKOGÅS
Tel: 08-448 32 50
www.hhventilation.se