Ett bra och hungrigt lag

På Sankt Eriksgatan i Stockholm ligger kvarteret Väktaren 37 och här pågår just nu ett stambyte i 56 lägenheter samt 5 tillkommande. Arbetet är uppdelat i 2 etapper och väntas vara klart i slutet av sommaren 2025.

Projektledaren för ventilationen på projektet är Philip Holmqvist och ledande ventilationsmontör är Markus Hartikka, de är båda eniga om att är ett bra team på plats och en mycket erfaren platsledning där en nära dialog genererar en bra relation.  – Det gör arbetet så mycket enklare och roligare säger Philip. Teamet på plats har startat ett kul koncept där varje entreprenör i projektet som vill, får hålla i en varsin grillning. Denna gång var det HH:s tur att stå för lunchen och grillmästare Philip serverade lass med hamburgare och korv till hungriga lagkamrater.

Vi tror starkt på laget och ser fram emot ett fortsatt bra samarbete.

Tack Byggmästargruppen för förtroendet!