En välfylld ryggsäck

Peter Brislöv är projektledaren med riktigt lång erfarenhet av branschen och alla olika roller däri. Han ville dock bli brandman eller ambulansförare efter att ha arbetat som operationsbiträde på en kvinnoklinik men när jobb som ventilationsmontör erbjöds 1984 var det ett självklart val.
 
Peter jobbade många år på bla. ABB Fläkt och YIT med kalkyl, entreprenad sälj, brandinspektioner och projektlederi mm. och har därmed en väldigt bred kunskapsbank med sig i ryggsäcken in på HH:s. Han själv säger att han speciellt drivits av att utveckla ledarskap och relationer och känner sig extra tillfreds när han får till en bra leverans genom ett bra samarbete med ett väl sammansatt team.
 
Hur har dina första veckor hos HH:s varit Peter?
– Massor av intryck! Det är mycket som är annorlunda här mot mina tidigare arbetsplatser både i arbetssätt och system och HH:s är väldigt digitalt. Jag har fått ett mycket fint mottagande och alla är väldigt hjälpsamma och trevliga.
 
Har du något drömprojekt?
– K- och blåmärkta byggnader är fantsiska jobb att få driva. Det är härligt med vackra gamla byggnader och arkitektritade hus. Jag har tex varit med och drivit ett projekt på Wasamuseet vilket var otroligt spännande.
 
Vad gör du när du inte jobbar?
– Jag är Bajare (förevigat på benet) och högtalarnörd.😊 Det är mycket fotbollstittande i min Man Cave som jag har byggt i anslutning till vårt hus. Det finns en avdelning där jag bygger olika högtalarsystem och en del där man umgås och tittar på fotboll eller annat kul. Jag längtar förstås tills tillfällena då våra barnbarn och barn kommer över och hänger med mig och med min fästmö sedan 1982.
 
Välkommen till oss Peter, vi ser fram emot att få ta del av din klokskap och vi hoppas du ska trivas hos oss.