HH:s pristagare på Luciamorgon

Det är inte så ofta som hela HH:s team är samlad på en och samma plats men denna arla luciamorgon träffades vi för en gemensam fikastund där vi pratade lite om läget, vårt kommande värderingsarbete och delade ut årets fina priser.
 
Det prestigefulla HH:s- priset gick i år Charlie Jansson. HH:s ledning tilldelar den person som under det gångna året utmärkt sig lite extra genom att visa framåtdriv och engagemang som också uppmärksammas av våra kunder.
 
Alla kollegor på HH:s röstar varje år fram priset för årets medarbetare och för andra året i rad tilldelades detta Maria Yderstam.
 
STORT grattis säger vi till både Charlie och Maria som mycket välförtjänt få ta emot 2023 års priser.
 

 

Vi räknar nu ner 2023 och vill önska er alla en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!